Ada Sinar Baru

Akhirnya berakhir juga penantian emak nak dapat cucu. Tapi bukan melalui aku tp melalui anak lelaki emak iaitu adik. Walau apa pun syukur ke hadrat Allah x de la mak ternanti-nantikan. Last week wana kata dah 7 minggu so ni dah masuk minggu ke 8 la kan. Kesian tgk Wana x lalu nak makan and minum. Nasib segala macam ubat yang doktor suruh dia ambil dia makan so de la sedikit tenaga. Mungkin disebabkan anak sulong kot so teruk sikit.

Isk x sabar lak nak dapat anak buah ni... x kisah la boy or girl yang penting baby n mummy sihat. Next week macam nak g lawat diaorang la plak.
Kalau kembar lagi besh
Saje je letak picture twin baby ner tau kenan kekan.

Kucing kat umah i pun peggy... Tomei sangat kucing tue opssss lupa laks, namanya Yaya. En suami yang bagi nama ni sempena nama watak dalam kartun favorite di Boboboy hehehe. I tanya nape Yaya sbb kucing ni betina n dia kucing ni kuat mcm yaya. Yaya nie suka sangat i belai dia, klu time i lipat kain mesti ngendeng2 letak kepala dia kat tangan nk suruh i belai2 la 2. Pe pun i sayang sangat kt Yaya sbb dia la penghibur hati i nie. Nasib baik dia x kena buang en suami sbb Yaya nie kucing yang datang umah i. I x sampai hati nak buang, so ble en.suami tgk i suka sgt dengan kucing maka dia benarkan kucing 2 tinggal dalam umah. Yang lain wat i terharu dia siap belikan anak-anak Yaya rumah yang comel.

Kesian Yaya anak-anak dia sebelum ini mati semua... Diharap baby baru Yaya nie akan memberi sinar baru kepada Yaya. Mungkin ini rezeki Yaya mana tahu lepas nie rezeki aku lak.

" Kucingnya aje yang mengandung tuannya x " patut ke i terasa statement nie... X dapat nak menipu hati kerana jawapannya ia............................................ 






Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Hatyai

JAKARTA

CUTI-CUTI MEDAN Part 1