Selasa, 3 Mei 2011

Cuti-Cuti Malaysia



TELUK SENANGIN, PERAK


Jan 2011- Teluk Senangin, Perak. Perkelahan besar keluarga Allahyarham Hj Jelani & Allahyarhamah Hajah Gemi menghimpunankan beberapa keluarga. Ceh, macam pemberita lak.

Selalunya perancangan untuk buat sesuatu aktiviti nie susah nak menjadi kalau jadi pun ramai yang ikut. kali nie lak yang rancang cuma famili aku dengan Bik ruzi tapi dapat sambutan hangat lak famili Wak Cipit, Wak Ros pun nak ikut. Paman Lan pun joint sekali sanggup tu ambik cuti semata-mata nak joint kita org sekali. memang best, masing-masing bawa sikit juwadah so bila dah combine jadi banyak le.

Apa yang best kat Teluk Senangin ni pantainya bersih dan masih dara gitu. Pembangunan lak in progress dan yang paling penting tak seramai macam kat Teluk Batik. Sesak sangat rimas rasanya... kalau dulu tandasnya ala-ala tandas tarzan tapi sekarang dah masih baik dan cantik. Apa yang penting selesa untuk melakukan aktiviti-aktiviti yang sepatutnya. Eh... ini mungkin sebab paling best parking senang tak yah jejauh nak menapak.

Kalau nak tahu lagi lanjut pasal Teluk Senangin lawat la page nie http://www.pulau-pangkor.com/Teluk-Senangin.html

Kalau takut sesat cer tgk peta ni.

Nie Wak Cipit n famili, dela gambar ekal, kak sue, bik ru n bik nie
Tira turut tidak ditinggal. Seronok dia
Standby nak mkn la tue
Sedapnya
Mandi time
Adik-adikku afiq, asri dan aku
Belajar terapung
Pasir putih tepi pantai.. Ombak saling bekejaran... lalala

Tekun Paman Mue memasak bakar ikan n ayam.


Time nie Pengantin Baru lagi

Harap2 lepas ni boleh la bekumpul ramai-ramai mcm nie. Susah nk kumpul mcm nie kecuali tome de sedara-sedara rapat kami yang kawen. Pasti bekumpul umah aku lak sebab adik laki aku nk kawin bulan 6 nie. ok la cau dlu. adios amigos.

Tiada ulasan: