Selasa, 27 Ogos 2013

Warna Warni Di Aidilfitri

Salam Sejahtera...
 
Ermmm....erkk...ekkk... Macam ner erk nak mulakan citer ye. Hehehe nampak beno lame sangat tak berupdate blog nie. Nak citer gak la pasal ari raya. Orang lain dah berpuluh-puluh entry pasal raya. Cek Ya baru nak mula share. Disebabkan cuti raya singkat sangat, Cek Ya cuma cuti yang wajib jer. Isnin dah start kerja jadi citernya pasal raya tak berapa nak ada.
 
Nasib der citer yang nak share dengan uols... Last week tempat kerja Cek Ya der buat Majlis Jamuan Hari Raya sekali dengan Majlis Anugerah Pekerja Cemerlang (APC). Kali nie, we ols nie di amanahkan untuk hiasan dewan. Mula dengan fikirkan konsep hiasan sampai la start buat hiasan dalam dewan tue. Alhamdulillah, siap gak. Seronok la berjasama dengan kengkawan lain. Terserlah bakat dan kretiviti memasing. Cek Ya cuma tolong-tolong sikit-sikit jer. Konsepnya "Rembat mane yang ada jer". Memasing bawak sikit-sikit dari rumah.
 
Pe kata, layan jer la gambar-gambar bawah nie.


Time deko-deko

 
Time Majlis
 
 
 
 
 
 
 
Tue jer la gambar-gambar yang mampu Cek Ya share. Nie pun ehsan kengkawan yang uplode dalam FB. Cek Ya memang malas nak mengambil gambar. Tapi bergambar suka la.
 
Tahniah kengkawan yang terima APC. Kak Izra, Ecah, Ain, Arif, Rahmah n Wan Kurus. Korang memang terbaiklah. Tahun depan rezeki orang lain lak.... Jgn lupa belanja ye. Hehehe
 
Tahun lepas rezeki Cek Ya. Tak caye? Nie gambarnya. Eklusif untuk korang hehehe.
 
 
 
 
Adios... Amigos
 

Tiada ulasan: