Jumaat, 28 Disember 2012

Segmen Memburu Followers By Hotmasakini

Salam sejahtera,

Pray For All Muslims

Alhamdulillah, masih diberi ruang untuk terus bernafas di penghulu segala hari. Hari yang baik nie berjalan-jalan melawat kengkawan blogger. Berminat kat satu entry seperti tajuk diatas. Dah lama rasanya tak join segmen - segmen nie. So apa salahnya kan......

Bagus gak boleh la menambah kenalan blogger, tanpa berfikir panjang Cek Ya isytiharkan meng join kan diri untuk segmen Hot nie.


Sesape yang berminat boleh la join. Caranya sangat simple... nak tau klik banner kat atas nie

17 ulasan:

Iema Gurlz berkata...

dtg bls kunjungan + follow
salam perkenalan jugax ^^
http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

hotmasakini berkata...

TQ sudi join segmen ni siti..semoga tercapai misi segmen ini..anda dh d listkan dan jgn lupa utk bw n folo pserta lain d cni utk tgkatkan followers n trafik..

http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memburu-followers.html

Cik Que berkata...

slmt bersegmen..^_^

Siti Sabariah Hashim berkata...

samalah kita, done follow you :3

Peachy berkata...

Hi :D
Dah follow awak :D
Follow sini
http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

TiranaAduka berkata...

salam saleha
Gud luck dari tirana aduka

Cik Tia berkata...

follow kamu :)

Khalid Kyle berkata...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

Nur Hidayah berkata...

hye,dari segmen sama, done follow,
follow sini

http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

Siti Saleha berkata...

Tq semua...InsyaAllah Cek Ya akan lawat blog korang n follow :)

Firdaus Ahmad berkata...

dari segmen yang same dah follow
jangan lupa follow blog kita balik^ ^


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

Izzah Norlizah berkata...

follow sini,,follower #79

dr segmen yg sama

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-follower-by-hotmasakini.html

Steffany Daph berkata...

datang dari segmen sma..

jom..sma2 kita meriahkan segmen ni. moga dapat kenalan baru dan trafik pun meningkat (:

salam kenal dan selamat blogging (:
nah..tgh sini
http://steffanylife.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html


Siti Saleha berkata...

terima kasih sudi follow.

kecikyaya berkata...

done follow ^_^
thnx follow my blog ^_^

Delimasari berkata...

follow
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasaki.html

kecikyaya berkata...

Done follow ^_^
thnx follow my blog ^_^