Selasa, 9 Oktober 2012

Dairy Sihat

Salam sejahtera,

Alhamdulillah, dairy sihat Che Ya dah bercatat dengan baik. Hahaha~~dairy yang dok beriya-iya Che Ya war-warkan bukanlah dairy buku tue. Tapi just tambah satu aktiviti berbentuk riadah yang insyaAllah akan dijadikan rutin mingguan dan harian. Persoalannya boleh ke??? Kena istoqamah baru la menjadikan..... Kira nie azam baru la, x kirala walaupun bermula dihujung tahun. Benda yang baik pun........

Eh! Pe aktivitinya kan duk dicanang dari tadi tapi masih kabur2.... 

~~~teng teng teng~~~

***Aerobik***

Alahai x caye ke? betulla.... Td pun my bucuk caye x caye je isteri dia berjimba kt dalam gym. Salah satu aktiviti staf KMS, best gak.... Maaf bebanyak ye x dapat nak snap pic sbb gym nie tertutup khas untuk kaum wanita sahaja masa aktiviti ni ada aksi yang kurang sesuai untuk diabadikan dlm bentuk gambar. Next time Cek Ya Share kat korang ye. (Alasan logik x? sebab utama camera x bawa hatta hp sbb tinggal dlm kete je benda2 alah tu. Payah nk mengoceknya.)

Sesape nak join di alu-alukan, terbuka kpd staf KMS perempuan. Bayarannya adalah.... PERCUMA.
Jom pakat ramai-ramai penuhkan gym belakang dewan.

Adios Amigos

Cenonetnya nota : Adoi skt kaki, pinggang dan segala sendi. Dah bertahun x beriadah rupanya dah kematu sendi2 nie. Ahai~

4 ulasan:

Nurul Husna berkata...

jauhla kalau nak join...hehe

Cik Hani (CH) berkata...

ui...ui..rjinnye cek ya kite nie beaerobik...ehehe

Cik Hani (CH) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Siti Saleha berkata...

X pe kang ak onlinekn aerobik kiteorg... cik hani sy kan memang rajin