Isnin, 8 Oktober 2012

Cherating Part 2

Salam sejahtera,

Mood untuk sambung entry Cherating Part 2 sampai pun akhirnya. Naik berjanggut tunggu kan baru la mood tu sampai. Tapi kalau tunggu Cek Ya berjanggut alamatnya sampai bila-bila la ye tak bersambung. Cek Ya tak mo cerita berderet2 nak letak gambar je. Gambar kan pencerita terhebat, mcm masa sekolah rendah dulu. Bila periksa je, ada soalan bergambar. Ceritakan situasi pada gambar diatas... Hehehe
Jom terjah!!!


Tengok!!! cantikkan, singgah mkn2 kat sini.

Amboi... sedapnya my busuk melahap, penat cari bilik hotel yang kosong.
perut lak dah berkeroncong dan berdangdut...

Bukan kami jer yang yang mencekik tapi haiwan nie pun sama.
(pesanan penaja: Haiwan ini tidak bersama kami sepanjang percutian.)

Kami!!! (iklan ubat gigi oleh my bucuk)
Lokasi : Kedai makan sebelah jeti, are mana tak tau yang pasti pesisir
pantai Cherating.
 
See that pak cik, menjahit jala yang koyak... Suka-suka tengok
(aktiviti smbil makan2 sambil tengok2)

Akhirnya de gak bilik kosong kat sini. Padan muka kami
sape soh last minit dpt idea bernas kononnya....

Bilik sebelum disepahkan.. penat giler kot cari bilik hotel yang kosong.
Opsss nombor bilik terpaksa di rahsia atas faktor2 keselamatan hahaha.
Kot ianya dah teruja sgt nak baring lupa segala-galanya. Fatamorgana sungguh.

Wahhh!!! siok giler, buka sliding door terus nampak nie. Waweee!!!
Terpegun seketika, tak sia-sia penat2 lala~~ Pe lagi terjunnn

My busuk konon-konon nak swimming kt pantai, nie yang best kt Holiday
Villa. Hotelnya mengadap laut... Tak sabar nak berjimba-jimba

Alamakkk... see bendera merah dah terpacak, Waaa punah harapan nak berjimba-jimba
Maksudnya tak boleh nak mandi-manda la cause keadaan laut yang bergelora.
Toing...toing

Konon-konon nak jadi model... Ha~ha~ha~ Atoiyai!! Cik Hani cakap
"Nak jadi model baju kena cantik" Ohh x cukup cantik rupanya.

Motip utama nak ambik gambar kuda tu jer... Model tu abaikan~


Bila malam menjemputku lena beradu~ Opss tak tido lena malam tu kalau tak pekena ikan bakar.
Tapi tak seperti diharapkan.
So bagi tak menjatuhkan mane2 pihak Cek Ya x nak mention nama tempat yang kite orang pergi...
Cuma nak tunjuk my faberet nie aje..
 Dah!!! nie jer gambarnya...
 Hehehe, nak tengok gambar lain tunggu Cek Ya pergi melancong aka melencong ye. Bye2




7 ulasan:

Nurul Husna berkata...

ketam tu mcm sedap je...bestla...jalan je keja ko kan...aku ni ntah bila la..hehe

Siti Saleha berkata...

Hahaha tgh boleh berjalan nie hehehe.

Nurul Husna berkata...

hujung tahun ni aku plan nak ke langkawi dgn hubby...celebrate 1st year kitaorg...jom nak...leh mandi kat tasik dayang bunting...hehehe

Siti Saleha berkata...

X dpt kot.... ak g terenganu awal bln 12 n ujungnya plak g penang. Best tau kt langkawi, hati2 kt tasik dayang bunting byk memerang yg suka menyerang.hehehe

Nurul Husna berkata...

alaa ko ni... penang bkn best pun...hehe

Siti Saleha berkata...

Family day jabatan suami aku la kt penang.

nik ros berkata...

best nyer..lama dah nak pi cherating ni. tak sampai2 lagi..