Isnin, 10 September 2012

Let go Samsung Galaxy Tab 10.1

Salam sejahtera...

Sebenarnya Cek Ya nak melepaskan (let go) gajet kesayangan Cek Ya, Galaxy Tab 10.1. Tab nie ibarat nyawa tau. Biarlah tertinggal handphone tapi janganla tab nie (hampeh betul la ).
Tak sampai setahun pun Cek Ya beli, 30 Januari 2012 ( siap ingat tarikh beli lagi tu). Cek Ya beli kat Celcom centre EON Bukit Tinggi Klang (Jusco nama lamanya) dengan harga 1800++. Sebab apa ++? Cek Ya beli dengan line broadband Celcom sekali termasuk yuran pendaftaran.
Mesti ada yang tertanya-tanya sebab apa Cek Ya beria-ia nak Let go gajet kesayangan niekan??? Bukan sebab rosak tapi Cek Ya berhajat nak beli Samsung Galaxy Note 10.1 atau pun guna Ipad my bucuk. Bukan apa, iPad nie senang nak link dengan iPhone dan Mac Pro. Senang sikit nak buat kerja.... Almaklumlah, barangan Apple nie hanya sesuai dengan family dia aje (Sabar jer la).
Samsung Galaxy Tab 0.1 bersama casing dengan
kebolehubahan rotate 360 darjah.
   
Model number GT-P7500, Adroid version 3.1
(Abaikan gambar hiasan tu tettt)

Pandangan belakang tanpa casing. (Pure white colour) 

Ketebalannya 8.6mm, 2MP Pixel Front Camera, 3MP Pixel Rear Camera



 Pandangan depan belakang dengan resolosi 1280 x 800 dan packs 149 pixel,
CPU : 1GHz NVIDIA dual-core Tegra 2, Audio: Stereo Speakers, Built-in Microphone
Sensors: G-Sensor, Light Sensor, Gyroscope, E-Compass, GPS
Selain Tab 10.1 nie Cek Ya bagi skali, Chasing yang boleh di laraskan 360 darjah, Charger, earphone dan kotaknya skali...hehehe
Sesiapa yang berminat bolehla email or msg kat fb or coment ke... Harga boleh runding nanti kita bincang. Tak pe Cek Ya bagi harga adik beradik aje.

4 ulasan:

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hmm zuan x brminat ngan tab.. klu ada kwn zuan yg nak, i'll let u know

Azian Elias berkata...

salam kenal..

my kids hilangkan my galaxy tab kat bandung.. maybe nak beli lagi.. tapi nanti2..

Siti Saleha berkata...

Yeke zuan, x pe kang klu ada inform Cek Ya ye.

Siti Saleha berkata...

Kalau ada lagi time tu nanti Cek Ya jual kat Azian.