Ahad, 13 Mei 2012

LANGKAWI

Salam sejahtera,

Rajin beno hari, mengupdate entry yang kedua plak kat blog. Sebenarnya ni entry yang tertangguh lama tau. Time jenjalan kat Langkawi bulan 1 ri tu, kan lama tu sekarang dah bulan 5. Baru de idea dan kesempatan hari ini, nak wat senaman tangan sikit hehehe.
Cool
Pemandangan dari Kereta Cabel
Dalam Kereta Kabel
Naik bot ke Tasik Dayang Bunting
Abg jangan la Majuk!!!
Helang, lempar je makanan mesti berebut.
Karok Time
Terima Kasih le Kolej Komuniti Langkawi terbaik!!!!
Yahooo.... berjimba-jimba di Pantai Beras Basah
 Ni jele sempat saya rakam, Nak g lagi waaaaa rindu sama Langkawi. Trip lepas ni ke Pulau Perhentian. plak ambik lesen skuba dlu hahahaha

Nota berangan : Teringin ke Korea.

1 ulasan:

leeya berkata...

best nye...