Rabu, 21 September 2011

Kiki Amani ~Yanti

Dah agak lama x tulis entry baru rupanya bila duk tgk-tgk date last entry. Bkn aku x buka blog nie tapi x de idea nak tulis apa. Pagi-pagi lagi dah sampai ofis dalam pukul 7.30 pagi sebab sekarang my bucuk (en.suami) dah jadi driver isterinya. Alhamdulillah... my bucik kena transfer PULAPES sebab tempat nie dah lame x de ketua. Hahaha best tempat kerja sehala so x yah la susah-susah nk drive pagi-pagi. Sebab aku nie bermasalah skt sbb cepat bosan drive lg2 perjalanan dari rumah ke Banting lbh kurang 45 minit.  Sian my litter green duk tersadai kt umah. Isteri no 2 en.suami pun same sbb dia diberi satu kereta jabatan. Wahhhhhh bahagia ble sambung tdo dalam kereta.

Cerita best kat fis lak sebab unit aku dapat 2 orang pembantu, seronok x terhingga meriah sikit unit ni dah de 8 ahli walau sorang tue mcm chipmore x ada lg byk dari ada. Minta2 penganti dia lepas nie lebih baik. Ehmmm....

Dekat 2 bulan juga la Kak Liza dan Hawa jadi ahli unit nie. Yang lebih menarik kami dah boleh buat 'port luck' mcm unit2 laen (nada jelez). Sekali dengan jamuan hari raya...... Cadangnya hanya untuk unit kami dan unit HEP sahaja tapi bila tgk juadah yang banyak so kami jemput semua unit KMS. Wahhhh!!! sgt meriah.

Walau mcm ner pun ini mungkin port luck terakhir bersama KIKI AMANI dan YANTI sbb diaorang dapat bertukar. Detik bersama korang terlalu indah (puitis la pulak) korang jgn kami selalu.



kenangan bersamamu
UNIT KOLEJ KEDIAMAN (miji jew x de)
kenangan bersama (Kiki Amani dan Yanti)

SELAMAT BERTUKAR KIKI AMANI, JANGAN LUPAKAN KAMI.

2 ulasan:

leeya berkata...

sedey kehilangan 2 org PAP...yg lagi sedey saye x pat pindah pun!!hehehe..next year try lagi..hehe

Siti Saleha berkata...

x mo la pindah ya... nanti sape nk temankan kami tgk citer boys over flower.