Rabu, 7 Mei 2014

Mood Spoil

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kalau nak mood baik sepanjang hari pastikan mood pagi uols ditahap super baik... Mukadimah baik punya, intro nak bagi tau mood Che Ya pepagi sepie dah di rosakkan dgn benda nie...

Maaf nombor kenderaan terpaksa di hide kang supaya korang   x dpt kesan Che Ya memandu mcm org giler.
 Super duper besar dah gambo tue. Motifnya nak bagi tau nie la punca mood Che Ya spoil. Sapekah yang baik hati melanggar keretaku sampai rongak no plat Encik L nie. Baik ngaku cepat sebelum Che Ya bertukar menjadi super saya tahap maksimum...Belum Calar balar bawah tue, nangis wo nak cat balik dah la ri tu pintu depan kne. Buat rosak mood honey moon lak.
Sebenarnya nie faktor utama mood merundum teruk ri nie. Di tambah dengan faktor sampingan lain. Kepenatan check sebanyak 450 buah bilik di 5 aras dan 3 blok.... Nak tercabut lutut, plak tu pakai selipar yang tajam2 tue yang mcm lidah kalau tengok dengan microskop. Sakit giler tapak kaki... Di tambah plak ABC mai. Memang pakej lakan... Uols kalau baik hati meh tolong.

Esok nak antar Iqbal pergi jumpa pakar Cardiologi kat hospital Serdang. Terpaksa la ambik cuti... Subuh2 sepie nak berkejaran. Kali nie minta tlg suami drive, serik bawa encik L jauh2 kang cedera teruk ooo. Nak bawa encik V x leh lak. Sebab motor x de.... Mesti kengkorang x paham kan. Abaikan jer, Che ya memang mcm nie kalau mood ting tong. Oh... dah mcm2 istilah guna semata2 nak gambarkan mood x ok...



Letak gambo senyum ner tau mood jadi ok lak pas nie. Ops doakan perjalanan Che Ya selamat pergi dan pulang. Boleh lah menaip lg nanti.


Adios Amigos

1 ulasan:

nik ros berkata...

tak baik btol org yg langgar tu. tinggal mcm tu jea.huhu