Khamis, 26 Disember 2013

Mood Kembalilah

salam sejahtera...

Tengok kat last post entry oktober 2013... Now dah disember 2013, lame benar meninggalkan dunia blogging nie. Bukan merajuk tapi macam tak de benda jer nak citerkan. By the way still ziarah blog rerakan lain. just jadi silent reder jer.... Seronok baca kisah-kisah menarik orang nie.

Sekarang tengah study skit-sikit pasal Saigon Vietnam... Baca pengalaman orang yang pernah pergi sana. Nanti tak la terkezut berukss... Ceduk sedikit sebanyak tips berguna, almaklumlah negara orang. Bahasa tentula berbeza, budaya, agama pendek kata semua la... Kali nie Che Ya n suami jerk, honeymoon katanya. Wah!!! tak sabar nak shopping.

Duk sibuk-sibuk nak g Vietnam pada tahun baru cina nanti, sampai lupa plak Trip ke Medan, Indonesia. Bulan depan... Padahal pergi Medan nie lagi awal dari pergi Saigon. Bercuti ke Medan kali nie kami bawa ibu sekali. Jadinya bertiga la kami nanti... Trip nie just nak berjalan-jalan. Simpan duit untuk shopping kat Vietnam nanti.

Mood nak kerja pun dah tak berapa ada nie. Lebih pada nak jalan-jalan ajer... Minggu dpn sengaja ambil cuti isnin dan selasa. Rabu lak cuti tahun baru, ambik kesempatan balik kampung. Tenangkan hati...Macam gaya terluka parah jer hehehe...



Tiada ulasan: