Rabu, 18 September 2013

Terapi Berangan Cuti

Salam sejahtera, 
Dah lame tak berupdate blog... Memacam citer tapi tak mo citer hehehe. Mood sekarang nak bercuti jer. Tapi plan bercuti lama lagi... Uwaaa, sakip kepala dua tiga menjak nie, berdenyut-denyut sakitnya tau. Lagi-lagi time nak sujud... kenapakah??? X mo telan panadol or painkiller, side efectnya lagi nak kena tanggung. Meh kita citer benda yang best, pikir benda yang best. Terapi yang bagus nie. 
Pikir pasal bercuti kompom bestkan... Last pergi bercuti hari tue bulan 4 tahun niela kat Bandung. Walaupun Januari baru jer pergi tapi Bandung memanggil-manggil. Hahaha, now still home sick dgn bandung nie. Disember depan bercuti tapi dalam Malaysia jerla. My busuk busy beno... Disember baru der ruang senggangnya, tu pun family day opis dia. Tempatnya masih dalam short list. Januari depan Medan plak, InsyaAllah... April pulak Vietnam pastu Korea. 
Semalam tetiba jer my busuk terpikir nak bercuti kat Euro, sebab tengok citer omputih. Siap berangan nak beli baju sejuk tebal-tebal. Hahaha berangan jerkan... Tak pe tak perlu modal pun... Sesunggunhnya berangan tu terapi yang maha berkesan. 
Kalau korang tak mo makan panadol, Upamol, Painkiller atau seantero dgnnya. Berterapilah cara berangan ye. Selamat Mencuba....

3 ulasan:

Sungai Lang Homestay berkata...

tarikh g vietnam baperharibulan

Ummi Shafeha berkata...

bulan 2 2014 Yanti

nik ros berkata...

untung la.nak pi bercuti lagi yea :)