Rabu, 17 April 2013

Sehari Sebelum.....

Salam sejahtera,

Salam kebebasan Palestine.

Ermmm... Tetiba teringin nak menghupdate blog plak, bila mana Candy Crush menunggu life yang seterusnya. Kepada kengkawan FB yang Cek Ya request life tue sudila kiranya memberikan nyawa kepadaku. Huhh, Cek Ya da tau satu rahsia macam ner nak dapatkan life yang banyak tanpa menunggu masa setengah jam... Opss rahsia tapi macam tak best lak bila tak de rintangan. So Cek Ya mengambil keputusan bermain secara adil. Hahaha!!!!

Esok dah nak terbang ke Kota keriangan... Tapi satu hape pun tak packing lagi. Tak macam memula nak ke sana dulu. Seminggu sebelum tu dah beria-ia, ingatkan Cek Ya je rupanya My Busuk pun sama. Tak pe malam nie boleh lagi... Berbekalkan pengalaman ke negara orang, untuk trip kali nie lebih tenang kot. Tak sabar sebenarnya tapi boleh cool lagi la.

Tak sabar nak melantak Nasi Bakar, Bakso Setan, Teh botol... mak ai sampai termimpi-mimpi.    Yang pasti nak dating kat Kg Daun sambil mandi air terjun, walaupun bunyinya sangat mustahil. Trip kali nie masih mengunakan perkhidmatan Air Asia.

Sedih gak bila dengar bila ade kawan-kawan yang rasa tertipu dengan perkhidmatannya, sampai ke LCCT depa nak settlekan masalah tue. Kan dah menyusahkan penumpang. Kesnya bila mana Air Asia asyik sentiasa bertukar-tukar masa berlepas. Kalau masa yang bertukar-tukar itu boleh dimaafkan lagi tapi bila dah melibatkan tarikh tu memang dah macam aniaya. Lagi-lagi tarikh yang sepatutnya tue merupakan tarikh paling penting... Tarikh mengundi tau. Diharap pihak tersebut lebih peka dan prihatin.

Okla... Nak feeling-feeling ye.... Daa~

Omeinya kapal terbang




2 ulasan:

Mr. Doctor berkata...

Seronoknya nak p berjalan.. Ole2 please.. Haha

nik ros berkata...

best nyer nak pi jln2. have fun