Selasa, 29 Januari 2013

Kembali!

Salam sejahtera,

Syuhh!... pergi jauh-jauh segala kemalasan dan jangan nak goda-goda mengendeng kat sini. Opss bukan tuju kat korang la, tapi kat MRS MALAS dalam diri Cek Ya nie. Nak mengupdate blog pun malas. Pela kan... Tapi malas-malas nak mengupdate pun still selalu jugak menziarah blog kengkawan lain, sekadar jadi silent reader jer.... Yeah!!! kembali bersiaran.

Alhamdulillah, Cek Ya dah kembali ke rutin asal, kali nie cuba untuk membizikan diri. Bisnes kecil-kecil danh start. Alhamdulillah! baru mula nak betahtih jadi usahawan. Manala tau satu hari nanti boleh buka gedung sendiri. Yang penting usaha kan... Hehehe, Pe yang Cek Ya usahakan??? Biar la rahsia dulu bila dah berkembang sikit nanti Cek Ya promote kat korang pulak. Bisnes nie cuba sampingan kerja hakiki tak pernah abai tau. Jadi makin semangat ada la.

Rasanya ramai reader yang dah tau Cek Ya baru seminggu kembali dari bercuti. Tak la jauh mana pun cuma luar sikit dari Malaysia kena guna buku merah gitu. Untuk cerita percutian tu Cek Ya simpan di entry akan datang, tunggu tau... Ok2 Cek Ya citer sikit jer, tetiba teruja lak.... Bandung lokasi percutian paling manis untuk Cek Ya. Cuaca nyaman tau, yela strawberry pun boleh tumbuh kat sana. Ok tu jer, yang lain tuggu entry khas, tajuknya rahsia.....

Oh yeahh!!... nak wish selamat ulang tahun kelahiran untuk My Busuk... Sayang awak sangat2. Saya tak tau nak bagi hadiah apa.... Insha Allah hadiah paling istimewa akan saya titipkan... Insha Allah, Cek Ya akan kembali meneruskan usaha untuk mendapatkan zuriat. Perlu lebih keras dan redha.... Insha Allah...

Foto kerja keras
v
v
v
v

bekerja keras di office


bekerja keras di ladang

Bekerja keras di rumah

p/s: foto-foto diatas tiada kaitan dengan tajuk pun...

Tiada ulasan: