Isnin, 17 Disember 2012

Tahniah!!! Barakallah Bro

Salam sejahtera,

Pray For All Muslims
Hii uols, Cek Ya kembali menggerakan jejari yang lame tak menaip nie. Bukan aje blog yang dah naik berhabuk tapi pc pun sama tapi tak la sampai bersawang sebab rerakan lain de guna pc nie. Bukan hak persendirian ye....

Sebenarnya banyak perkara menari berlaku sepanjang 2 minggu lepas. Semestinya boleh buat senyum sampai ke telinga.... Bermula dengan percutian 4 hari 3 malam ke Pulau Pinang dan seterusnya wedding my BIL. Pasal percutian tu Cek Ya story mory lain kali la ye. Ia perlukan masa dan mood yang sangat baik...
Lokasi : Masjid Putra, Putrajaya
Tarikh : 12.12.12
Masa: 3.00 ptg


Mohd Syafiq Iqbal (Bob) & Nor Eliana (Liya)

We ( ibu, liya, ira, bob, me & my bucuk), ~peaces~

Tahniah bro... Semoga ikatan yang dibina berkekalan hingga ke syurga. To Liya welcome to be part of our family.

Opss satu lagi good news from my best friend Nurul Husna congrat's mummy to be... Jaga baby lok2 ye, x sabar nak tgk Bibah Junior beb. Luv u beb...

Last... ermmm ~Happy brithday to me~

Mari Kita Berdoa :

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada Tuhannya dengan berkata: Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat) dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi. (surah al-anbiya, ayat 89)

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
Ketika itu Nabi Zakaria berdoa kepada Tuhannya, katanya: Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa permohonan. (surah ali-imran, ayat 38)

4 ulasan:

nik ros berkata...

selamat pengantin baru.
best nyer cuti. 4 hari tu

Siti Saleha berkata...

Tak pe bulan dpn Nik ikut Cek Ya ye... Kita g Bandung lak

Nurul Husna berkata...

thanx beb...pasni turn ko lak :)

maszmadi berkata...

selamat pengantin baru buat mereka..

n

happy birthday saleha... yang ke berapa yerk?... hehe