Isnin, 12 November 2012

Segmen : Jom Kawan

Salam sejahtera,

Masa Cek Ya jenjalan kat blog kengkawan terjumpa plak segmen nie.

Tujuannya hanyalah satu nak support kengkawan blogger lain disamping Cek Ya sendiri nak tambahkan follower.

Dengan berbesar hatinya Cek Ya nak join segmen nie...



Jangan lupa join segmen nie ye, klik kat banner ye.

Pe yang menarik kat blog nie :-
  • Comel dengan calour baby blue
  • Tak serabut

Jom Up kan Follower anda









8 ulasan:

Engku Muzahadin berkata...

Blog yang menarik dengan pelbagai perkongsian`
Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali :D
Dari segmen yang sama :-)
SALAM PERKENALAN ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-kawan.html

Siti Saleha berkata...

Tq ... salam perkenalan

Najiah Shaharain berkata...

slm kenal sini jugak.terima kasih..dan follow

Najiah Shaharain berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A berkata...

Salam kenal, balas kunjungan, lawat-lawat kawasan dan follow awak... ^_^

MissUnknown berkata...

From the same segment. Done follow you and please visit at http://w-onaria.blogspot.com/

Siti Saleha berkata...

tq semua

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad berkata...

Singgah dari segmen yang sama... meh lah join GA shawalo ni.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html