Isnin, 27 Ogos 2012

Tekak Sudah Berwarna Merah

Salam Sejahtera,

9 Syawal- 1st day kerja selepas cuti panjanggggggggggggggggg sempena hari raya. Mood still raya lagi, so kena la pergi kerja dengan baju rayakan.
Tapi.............. dah timbul beberapa kesan hari raya, bila seminggu tibai air beraneka warna dan rasa. Belum lagi segala mak nenek ketupat dan lemang. Rendang yang pelbagai versi pun tak lepas jugak. So ini la hadiahnya ' anak tekak sudah berwarna merah pekat '.

Alamak open house dah berderet nie, tak bestla nak makan sate, laksa, mee goreng, roti jala, mee kari segala macam versi mee, bihun, kue teuw. Sob...sob...sob....

SABAR JE LAH

Tiada ulasan: