Selasa, 14 Ogos 2012

Nak Gakkk

Salam Sejahtera,

2nd entry for today. Woww banyaknye idea Cek Ya, makan supliment ape ni?
Sebenarnya isi sebenar entry nie adalah~

NAK BUKU NIE

Sape boleh tolong dapatkan novel paberet Cek Ya nie, sangat teringin memilikinya... lagi-lagi peminat RAM.  Sangat suka dengan novel-novel triller dan islamic novel.

Kalau pernah baca novel-novel rantaian Lakmana Sunan nie mesti meronta-ronta hati nak baca novel terakhir nie. Kalau belum baca lagi boleh cari kat kedai buku Popular tu..


Jom kenal watak-watak lakmana Sunan @ Saifuddin, Ratna, Haryani dan ramai lagi.....

4 ulasan:

Mr. Doctor berkata...

my sis ada gak buku2 ni... x rajin lagi nak membaca.. sibuk.. hehe.. nanti ketagih =)

Siti Saleha berkata...

Best tau novelnya... Takla melalot mcm novel cinta yg kompom dah tau endingya... Ble pk2 n teka2 siap dgn imaginasi mcm baca novel harry potter tu. Selamat menjebakkan diri.....

angan-angan.Kayangan berkata...

pencinta setia ramlee awang murshid. padat dengan mesej yang baus. . sunan <3

zuhanif berkata...

saya dah beli buku ni dapat yg special edition yg kulit tebal tp sebab br beli n kene pindah rumah. bukunya hilang tanpa sempat saya baca huhuhu sedih sgt2.