Khamis, 5 Januari 2012

~NEXT HOLIDAY TRIP~

Salam sejahtera,

Berbunga-bunga je rasa hati nie... Almaklumlah musim bunga baru bermula, bulan disember lepas baru pergi Cameron Highland untuk next trip kali nie lak ke Langkawi. Kali ini dalam masa terdekat nie iaitu 19 - 22 Januari 2012. Rasanya trip kalinya hanya berselang sebulan jekan. Nak wat macam ner peluang bukan selalu datang. Kira rombongan cek kiah la nie. Tapi kena tukar rombongan en.Shafrin, ia sebab trip nie en suami buat bersama staf temapt keje dia. Rancangan awal nak book flight tp disebabkan beberapa faktor terpaksala naik bus. Sukar dilepaskan peluang macam niekan.... Ermmm tak de mood nak shopping, ok klu macam tue saya buat macam 2nd honeymoon la kan....

De satu lagi berita yang buat bunga-bunga dalam hati nie berkembang iaitu, dapat en.bos baru...Alhamdulillah penantian selama 2 tahun berbaloi gak dan satu lagi... masih misteri....Tunggula jelakan.

Nota kecik : Terima kasih en.suami, awak buat saya rasa sempurna dan dihargai...

2 ulasan:

leeya berkata...

hehhe u dah pegnent ke?tahniah..:)hahaha

Siti Saleha berkata...

InsyaAllah.... x tau lg, klu rezeki de la. klu priod x le hehehe