Selasa, 24 Januari 2012

HappY BelanTed britHDay Mr. Shafrin

Salam sejahtera,

Alhamdulillah, selamat sampai di bumi Banting ahad malam lepas. Penatnyer baru terasa, masa berjalan ri tue tak hingat langsung. Lg pun Cek Ya memang suka berjalan stakat 4 hari 3 malam tue tak terasa pe pun (ayat berlagak plak).

Oh lupa plak, sebenarnya Cek Ya baru lepas pergi bercuti ke Langkawi bersama staf-staf PULAPES. Kalau tak, tak merasa berjalan le.... Memang enjoy dan menghabiskan duit. Ishkk... terasa kesesakan di dompet la plak.

Entry nie Cek Ya taip bukan untuk cerita pengalaman bercuti ke Langkawi tetapi untuk wish Selamat Hari Lahir kepada suami tercinta. Dia siap bg tau yang bufday kali ini sgt special sbb telah dikenakan oleh rakan-rakan sekerjanya. Yang paling besh kena calit kek oleh Puan isteri hahaha.... Sory syg next year i buat lg ye.

Ok... entry yg lepas Cek Ya de taip yang Ce Ya telah bingung nak bagi hadiah apa. So bg minyak wangi jer. Kebetulan masa tu kami tengah jalan-jalan dikedai minyak wangi. So Cek Ya suh dia pilih mana yang dia berkenan kang Cek Ya bayar. Walau tak mahal tp ikhlas tau.

Okla adiossssss

Tiada ulasan: