Isnin, 8 Ogos 2011

Ada Sinar Baru

Akhirnya berakhir juga penantian emak nak dapat cucu. Tapi bukan melalui aku tp melalui anak lelaki emak iaitu adik. Walau apa pun syukur ke hadrat Allah x de la mak ternanti-nantikan. Last week wana kata dah 7 minggu so ni dah masuk minggu ke 8 la kan. Kesian tgk Wana x lalu nak makan and minum. Nasib segala macam ubat yang doktor suruh dia ambil dia makan so de la sedikit tenaga. Mungkin disebabkan anak sulong kot so teruk sikit.

Isk x sabar lak nak dapat anak buah ni... x kisah la boy or girl yang penting baby n mummy sihat. Next week macam nak g lawat diaorang la plak.
Kalau kembar lagi besh
Saje je letak picture twin baby ner tau kenan kekan.

Kucing kat umah i pun peggy... Tomei sangat kucing tue opssss lupa laks, namanya Yaya. En suami yang bagi nama ni sempena nama watak dalam kartun favorite di Boboboy hehehe. I tanya nape Yaya sbb kucing ni betina n dia kucing ni kuat mcm yaya. Yaya nie suka sangat i belai dia, klu time i lipat kain mesti ngendeng2 letak kepala dia kat tangan nk suruh i belai2 la 2. Pe pun i sayang sangat kt Yaya sbb dia la penghibur hati i nie. Nasib baik dia x kena buang en suami sbb Yaya nie kucing yang datang umah i. I x sampai hati nak buang, so ble en.suami tgk i suka sgt dengan kucing maka dia benarkan kucing 2 tinggal dalam umah. Yang lain wat i terharu dia siap belikan anak-anak Yaya rumah yang comel.

Kesian Yaya anak-anak dia sebelum ini mati semua... Diharap baby baru Yaya nie akan memberi sinar baru kepada Yaya. Mungkin ini rezeki Yaya mana tahu lepas nie rezeki aku lak.

" Kucingnya aje yang mengandung tuannya x " patut ke i terasa statement nie... X dapat nak menipu hati kerana jawapannya ia............................................ 






Tiada ulasan: